Feniks Algemeen Banner

Bella Italia (Jeugdband)

Op zondag 16 oktober 2022 organiseert de jeugd van Feniks Hoegaarden het Italiaanse eetfestijn “Bella Italia". Tijdens “Bella Italia” kunt U samen met uw familie, vrienden en kennissen een aangename middag of avond beleven. U kunt er genieten van een heerlijke “Spaghetti”, “Tagliatelle met zalm” of “Croque Italiano”. Er is zelfs gedacht aan de vegetariërs met de “Vegetarische Spaghetti”. Afhaal is ook mogelijk. “Bella Italia” gaat door in het Parochiecentrum van Hoegaarden. De deuren zijn open van 11u30 tot 15u en van 17u tot 20u. 

Maar er is meer... Om 11 uur start Jeugdband Feniks Hoegaarden met een Aperitiefconcert. Er wordt een muzikaal intermezzo gebracht door de “jongeren” van de vereniging, een dynamische groep van enthousiaste muzikanten. 

Indien je zeker wilt zijn dat er nog iets te eten is op “Bella Italia”, kun je best vooraf inschrijven. Dit is echter niet noodzakelijk. Kaarten worden verkocht door alle muzikanten. Inschrijven kan ook via e-mail (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.).

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Locatie Parochiecentrum Hoegaarden